La Meva Educació

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El projecte consisteix en ajudar als alumnes de primària i d’ESO a fer els deures. Està enfocat a alumnes que tinguin dificultats per seguir el curs.

Com funciona? Facilitem un espai als nens i nenes perquè puguin estudiar amb tranquil·litat, els ajudem amb tots els dubtes que tinguin i fem junts els exercicis que no saben resoldre.

El nostre objectiu és triple: d’una banda volem que aquells alumnes que els costa més seguir amb el curs escolar per diverses raons, aconsegueixin passar curs i continuar estudiant. D’altra banda, volem que tots els alumnes tinguin les mateixes oportunitats, una educació de qualitat, i per tant, puguin aspirar a un futur millor. I finalment, volem ajudar als alumnes a ser autònoms, independents i responsables amb les obligacions escolars, i així, amb la vida en general.

El projecte també pretén ser un recolzament dels instituts i un punt de referència per aquests alumnes, que per diverses raons, no aconsegueixen trobar l’espai ni la concentració per poder-se centrar en la seva educació.

Qui som? Per dur-lo a terme, hem reunit un equip de voluntaris i voluntàries: professors de vocació, estudiant de psicologia, pedagogia, i altres perfils dins i fora del camp de l’educació.

Horari: dilluns i dimarts, de 18:00 – 20:00h

Espai: Casal Popular Independentista del Pla de L’Estany. C/ Muralla, 26 BANYOLES

Vols formar-ne part? Si t’agradaria ajudar als nostres nens i nenes a fer els deures, envia’ns un email a: linkcaong@gmail.com  No importa el perfil que tinguis, busquem persones amables amb els nens i nenes, disposats a fomentar l’educació de qualitat i la igualtat d’oportunitats. Oferim un certificat de reconeixement a aquells/es voluntaris/es que ho desitgin.

Vols incriure els teus fills/es? Envia’ns un email a: linkcaong@gmail.com amb la ref. “La Meva Educació” o contacta amb l’escola/institut perquè es posin en contacte amb nosaltres.